Bordbukke er stadig ”in”

 

Mange husker sikkert de billige bordbukke af træ, der typisk blev brugt, når et ekstra bord skulle opsættes ved fester med mange mennesker.

Nutidige bordbukke til plankeborde er noget helt andet. I dag laves bordbukke både i træ og metal og især modellen i metal har vundet indpas under vores plankeborde. En populær model i metal er en trebenet konstruktion, hvor to af benene skråner udad og det tredje – og midterste – skråner indad.

Herved sikres, at der er god plads til stole rundt om benene, da det midterste skråtstillede ben sidder inde under bordet.

 

Det giver en meget stærk konstruktion og bordbukke sidder da også stabilt og sikkert, når disse er skruet fast på bordets underside.

 

Selv om benene på bukkene ser rimelig tynde og lette ud, kan disse bære en del. De fleste modeller kan bære op til 200 kg. pr. stk., hvorfor en bordbuk i hver ende af bordet vil kunne bære selv de tunge og massive plankeborde.

Her på billedet kan du se eksempel på bordbukke.

 

Bordbukke er et prisvenligt alternativ

 

Der findes forskellige variationer af bordbukke, mens farverne oftest begrænser sig til hvid og sort. De fås dog også – ligesom bordben af metal – i en ubehandlet version, hvor det galvaniserede look vil passe til et rustikt bord.

Priserne på bordbukke er typisk lidt lavere end andre løsninger i metal. De ses ofte til priser omkring 1.500 kr. og vil således kunne bidrage til at holde de samlede udgifter til dit plankebord lidt nede – også uden at gå på kompromis med styrken.

Kontakt forhandleren og hør, hvorvidt bordbukke er den rigtige løsning til dit udvalgte plankebord.

                                       Bliv ringet op og få et tilbud!

Vi har hjulpet over 1000 besøgende til et flot nyt plankebord