Egetræsbord – et sandsynlig valg

 

Når vi taler om plankeborde, er det helt naturligt, at et bord af egetræ er det første, der vil falde mange ind.

 

Egetræsbordplader kan det hele

 

Når du går på opdagelse på hjemmesiderne fra de producenter, der har specialiseret sig i at fremstille plankeborde, vil du også se, at egetræ er blandt de mest populære træsorter. Egetræ er en meget hårdfør træsort, hvorfor det ikke kan undre, at det er meget brugt. Samtidig kan det efterbehandles, så det er muligt at få mange forskellige toner og nuancer frem i overfladen.

Derfor ved du, at når du køber et plankebord af egetræ – eller køber planker af egetræ for at bygge dit eget bord – får et bord, der er skabt til at holde i mange år – eller i flere generationer. Samtidig er du sikret et bord, der med et minimum af vedligeholdelse, holder et pænt udseende, som du og dine gæster kan glæde jer over, hver gang i bænker jer omkring bordet.

Se billeder af plankeborde her.

 

Plankeborde af eg er den sikre vej

 

Er du førstegangskøber eller –selvbygger af et plankebord, skal du muligvis overveje den sikre vej og holde dig til et egebord. Hvis du samtidig synes, at det er lidt af en udskrivning at investere i et plankebord eller planker til et sådant, synes et plankebord af eg at være en sikker og solid investering.

Det vil under alle omstændigheder være en utilfredsstillende oplevelse, såfremt det plankebord, du har brugt tid og penge på, ikke viser sig at leve op til dine forventninger. Derfor er grundige forundersøgelser altid et must, inden beslutningen tages.

 

Skal jeg så have et egetræsbord – det har alle andre vel også? Nej, det skal du nødvendigvis ikke. I denne guide har du set omtale at diverse træsorter, der alle egner sig til plankeborde – og mange af disse er i styrke og hårdhedsgrad fuldt på højde med egetræ.

Måske er det en af disse træsorter, der falder i din smag – og vil sikre dig et unikt bord, som du ikke ser mage til hos alle vennerne og familien.

                                       Bliv ringet op og få et tilbud!

Vi har hjulpet over 1000 besøgende til et flot nyt plankebord