Planke sofabord – det nye hit

 

Når vi er i gang med de store tanker vedrørende indretning af vores hjem – og har besluttet os for, at vi skal have et plankespisebord – er næste tanke selvfølgelig oplagt: – hvad så med sofabordet?

Kan et plankesofabord indtænkes som en løsning i den samlede plan? Tanken er nærliggende flere og flere sofaborde af planker ser dagens lys.

Mulighederne – og overvejelserne – er mange; skal sofabordet være en mindre kopi af spisebordet? Det skal måske være et helt andet plankebord – en anden form og størrelse? Kan jeg få – eller lave – et rundt sofabord, hvis det passer bedst?

 

I lighed med de overvejelser, der skal gøres i forbindelse med at plankespisebord, skal du overveje planker, stel og efterbehandling. Hvis sofabordet og spisebordet står i samme rum, kan det være, at en mindre udgave af dit spisebord vil være velegnet og få rummet til at ”hænge sammen” med et harmonisk helhedsindtryk.

 

Tænk alternativt med et plankesofabord

 

Hvis en mindre udgave af dit spisebord ikke tiltaler dig som sofabord, skal du måske tænke anderledes. Tanken om et plankesofabord har sikkert bidt sig fast, så nu skal den rigtige løsning bare findes.

Er du bange for, at det bliver for rustikt ved din sofagruppe med et tykt plankebord, er løsningen nem; det skal være et lettere og måske mere elegant plankebord, du skal have ved sofaen.

Det er samme principper omkring konstruktion og materialer, der anvendes til et sofabord, som vi har været inde på til et spisebord. Bordbenene er – af gode grunde – lavere og skal ikke holde lige så meget vægt. Derfor kan du vælge tyndere og mere elegante ben, såfremt dette ønskes. Plankerne kan være lidt tyndere og du kan vælge en anden efterbehandling, så dit sofabord har samme struktur som dit spisebord, men måske i en lysere eller mørkere nuance.

 

Har du spørgsmål vedrørende planker eller bordben til sofaborde, kan du bruge kontaktformularen på denne side – eller kontakt forhandleren direkte og få de oplysninger – og den pris – der er aktuelle for dine overvejelser.

                                       Bliv ringet op og få et tilbud!

Vi har hjulpet over 1000 besøgende til et flot nyt plankebord