Ahorn planker – til det lyse hjem

 

Ahornplanker er af natur meget lyse – nogle gange så lyse, at man knap kan se åretegningerne, men kun ser de mørkere knasthuller. Det giver et helt specielt udseende, som mange vil finde passende, såfremt man leder efter en lys træsort til det nye plankebord i det moderne hjem.

 

Ahorn er ikke den træsort, der oftest sættes i forbindelse med plankeborde – og netop derfor vil det være et oplagt valg at se på denne mulighed, hvis du leder efter noget, der vil være lidt usædvanligt – og helt sikkert vil dupere dine venner og familien.

Den fine struktur vil måske inspirere dig til et lidt lettere bord, hvor plankerne ikke er så tykke – og benene/bukkene er tyndere og mere elegante.

 

Ahorn er et musikalsk træ

 

Ahorntræer ses ikke så ofte blandt skovens træer, men er meget brugt som enkeltstående træer i parker – eller som allé-træer, hvor de ser imponerende ud i en lang indkørsel.

Det musikalske skal findes i anvendelsen af ahorntræ. Det er ofte ahorntræ, der benyttes til både akustiske og elektriske guitarer, hvor træet anvendes både til krop og hals.

 

Er du ude efter et plankebord, der ”spiller op” til dig, er det måske ahornplanker, der vil være det helt rigtige til netop dit plankebord.

Du kan se, hvordan askeplanker ser ud her.

                                       Bliv ringet op og få et tilbud!

Vi har hjulpet over 1000 besøgende til et flot nyt plankebord